ABA Installation

Har du behov for en ABA installation i dit eget hjem, på virksomheden eller din boligblok?

Vi har mange års erfaring i montering, vedligeholdelse og installering af ABA installationer, både når det gælder private og erhverv. Det er din garanti for, at produktet altid vil være i tip top stand og reagere i god tid.

En ABA installation (automatisk brandalarmanlæg) er lig med sikkerhed når det gælder uforudsete brande. Anlægget kan være baseret på termo- eller røgdetektorer, som hurtigt opdager hvis noget er galt. Et ødelagt varmeapparat, en defekt mikroovn eller en glemt stegepande over ilden er alle eksempler på ting, som nemt kan lede til en brand. Ved hjælp af en ABA installation og tilhørende termo- eller røgdetektorer, bliver brandvæsnet kontaktet så snart alarmen går i gang.

ABA installation i hele landet

En ABA installation er et større projekt, som opfylder en meget vigtig opgave.

Derfor tilbyder vi ABA installation i hele landet. Du kan altså ringe til os og få installeret et automatisk brandalarmanlæg, uanset om du bor i Nordjylland, på Langeland, København, eller et hvilket som helst andet sted i landet.

Ring til os i dag på 96 60 18 88 – så finder vi sammen et tidspunkt og en dato, hvor vi kan mødes og snakke om dine ønsker og behov.

Kontaktinformation​

Soldalen 2

DK-7100 Vejle

CVR: 33 76 57 70

Telefon:76 52 22 00

Døgnvagt og support​

Alfred Jensen & Søn A/S - Vejle

TeknikGruppen - Fredericia

Knud Knudsen A/S - Ikast

Bording El-service - Bording

Ølholm El A/S - Ølholm

Torsted El og Automatik - Horsens

Selskaber​

Alle datterselskaber råder over egne kompetencer, samt koncernes kompetencer.

» Alfred Jensen & Søn​ a/s

» Knud ​Knudsen a/s

» Ølhol​m El a/s​

» Torsted El og Automatik