Nyheder

​Aktuelt - august 2015

Knud Knudsen er indstillet til CSR People Prize 2015!

CSR People Prize uddeles d. 7. oktober 2015 til det landsdækkende CSR Award Show i Vejle, og Knud Knudsen er med på listen over indstillede virksomheder. Blandt virksomhederne på listen udvælger en jury seks nominerede, som er med i finalen om prisen, der gives for særligt socialt ansvar over for medarbejdere eller lokalsamfund.


Virksomhedsforum for Socialt Ansvar (VFSA) arbejder for, at flere virksomheder tager et socialt ansvar. Det sker ikke mindst med uddelingen af hædersprisen CSR People Prize, hvor formålet er at trække de gode eksempler frem i lyset. Det forklarer VFSA-formand og viceordførende direktør i Jyske Bank Sven Blomberg:

”Vi uddeler CSR People Prize for at gøre opmærksom på de udsatte grupper, som kan blive til ressourcer på arbejdsmarkedet, og for at hylde de virksomheder, der gør en særlig indsats gennem fx rekruttering af unge med kriminel baggrund eller personer med handicap, gennem forebyggelse af stress og sygdom på arbejdspladsen eller ved at fastholde medarbejdere, som har brug for støtte.”

​Aktuelt – 17.08.2015

TeknikGruppen renoverer gadebelysningen i Vejle.

TeknikGruppen udskifter 6.243 vejarmaturer til LED inden jul for Vejle Kommune.

TeknikGruppen har vundet en EU-licitation for Vejle kommune med udskiftning af 6.243 armaturer til LED. Projektet opstartes i denne uge og skal være afsluttet inden jul, så det er en meget presset opgave. TeknikGruppen får assistance af Thy Mors Energi, så der i fællesskab kan stilles 4 hold med liftvogne.

Udskiftningen vil foregå primært i byerne i det gamle Børkop og Egtved kommune samt i Vejle Syd og er første etape i en større renovering, som Vejle kommune gennemfører over de kommende år.

Udskiftningen til LED-armaturer medfører en årlig energibesparelse på ca. 750.000 kWh eller svarende til 75 % af det nuværende energiforbrug, og desuden opnås en langt bedre belysning for borgerne, idet armaturerne dæmper ned om natten i stedet for delvis slukning i flere områder. I forbindelse med renoveringen udskiftes samtidigt mange af de sidste træmaster.

Alle sikringsindsatse udskiftes samtidig til klasse II, så det lever op til de nye sikkerheds krav.

Alfred Jensen a/s i Vejle - der er en del af TeknikGruppen - udfører opgaven, og er startet i Brejning og i Børkop.

​TeknikGruppen A/S​

Peder Erichsen

​Koncerndirektør

Aktuelt - 07.11.2014

TeknikGruppen højner kvaliteten.

​Knud Knudsen i Ikast er blevet ISO 9001 godkendt.

TeknikGruppen/Knud Knudsen i Ikast er klar til at matche fremtidens krav. Efter flere måneders hårdt arbejde og tilpasninger kan direktør Thomas Ulriksen glæde sig over netop at være blevet godkendt efter de stramme kvalitetskrav i ISO 9001. Knud Knudsens ISO godkendelse er meget omfattende og gælder for el, brandalamering (ABA), adgangskontrol (ADK), tyveri (AIA), videoovervågning (TVO), talevarsling (AVA) og brandventilation (ABV), hvormed selskabet er den eneste i Ikast-Brande kommune med alle disse godkendelser.

Knud Knudsen har i mange år været godkendt til projektering og installation af brandalamering, men nye skærpede krav fra Dansk Brandteknisk Institut (DBI) som er gældende fra 1/9-2014 betyder, at televarsling og brandventilation fremover kun må udføres af godkendte firmaer. Knud Knudsen finder det helt rimeligt at kravene er blevet strengere, da det gælder sikkerhed og i yderste konsekvens betyder det liv eller død.

Med den nye ISO 9001 godkendelse er de udvidede krav blevet samlet i én enkelt godkendelse, og Knud Knudsen ser frem til at servicere på alle områderne.

A/S Knud Knudsen, Ikast

Thomas Ulriksen

Direktør

Aktuelt - 15.10.2014

TeknikGruppen i fint selskab

C Erichsen & Søn A/S i Varde har mere end fordoblet omsætninger over de seneste fire år og haft uafbrudt vækst i perioden.

Fremgangen sikre nu TeknikGruppen i Varde, C Erichsen & Søn A/S, kåringen som Gazelle-virksomhed 2014, en pris som uddeles af dagbladet børsen.

TeknikGruppen a/s

Peder Erichsen

Adm. Direktør

Aktuelt - 29.04.2014

100 års jubilæum 1. maj hos C. Erichsen og Søn.

100 år er gået siden el-installationsfirmaet C. Erichsen startede. Selv om firmaet i dag er en

del af TeknikGruppen markedsføres det stadig lokalt under det nu 100 år gamle navn. 100 år er gået

og alligevel er det kun 3. generation der er i firmaet i dag. I alle 100 år har enten Carl, Knud

eller Peder Erichsen været ansat i firmaet, og samme stabilitet har været kendetegnet for de

bærende kræfter i firmaet. TAK.

Med venlig hilsen

C Erichsen & Søn a/s

Karsten Friis Nielsen

Direktør

Aktuelt - 01.04.2014

Torsted El og Automatik A/S

Torsted EL og Automatik er pr. 1. april blevet en del af TeknikGruppen. TG Horsens og Torsted EL og Automatik fusioneres og fortsætter under navnet TeknikGruppen – Torsted EL & Automatik a/s. Det nye selskab ejes i fællesskab af TeknikGruppen og den nuværende ejer, Anders Linneberg, som fortsætter som direktør og daglig leder af selskabet.

TG Horsens har været en for lille afdeling til at have tilstrækkelige med kompetencer til at servicere markedet i Horsens, og vi er derfor meget glade for det nye fællesskab, som gør det muligt at yde bedre service i Horsens og omegn. Ved at Torsted EL og Automatik bliver en del af TeknikGruppen lykkes det samtidig at styrke TeknikGruppens kompetencer inden for automatik og programmering. TeknikGruppens nuværende ansatte i Horsens fortsætter fra adressen i Norgesvej 8, hvor Torsted EL & Automatik i dag har adresse. Det nuværende lejemål i Horsens fraflyttes i løbet af sommeren.

Torsted EL og Automatik havde inden fusionen 5 ansatte.

Med en placering på Norgesvej i Horsens ligger Torsted EL & Automatik rigtig godt i Horsens, lige ud til ringgaden.

TeknikGruppen a/s

Peder Erichsen

Adm. Direktør

Aktuelt - 09.12.2013

TeknikGruppen satser på Fredericia

Pr. 1. Januar 2014 åbner TeknikGruppen en afdeling i Fredericia. Den nu afgående borgmester i Fredericia, Kenny Bruun Olsen, indtræder som direktør.

TeknikGruppen ejer og driver flere virksomheder inden for el-service og installation, herunder Alfred Jensen a/s, der allerede har lager i Fredericia.

TeknikGruppens afdeling i Fredericia skal ledes af den nu afgående borgmester i Fredericia, Kenny Bruun Olsen, som ved årsskiftet lægger borgmesterkæden og indtræder som direktør og medejer af TeknikGruppen .

Kenny Bruun Olsen har tidligere drevet elinstallationsvirksomhed i området, og har blandt andet haft stillinger som servicechef i Bravida og afdelingschef i ATEA.

TeknikGruppen er glade for, at Kenny Bruun Olsen har valgt at fortsætte karrieren som direktør for TeknikGruppen i Fredericia. Kenny Bruun Olsen ser frem til at vende tilbage til branchen og opbygge afdelingen i Fredericia, der skal kendetegnes af solide kompetencer og den lokale forankring.

Alfred Jensen a/s, der er en del af TeknikGruppen, beskæftiger i dag 40 medarbejdere i trekantsområdet, og i hele TeknikGruppen er der i dag 125 beskæftigede.

Med venlig hilsen

TeknikGruppen a/s

Peder Erichsen

Adm. Direktør

Aktuelt - 12.03.2013

TeknikGruppen kom styrket gennem 2012.

For TeknikGruppen blev 2012 et godt år med god indtjening og høj aktivitet. TeknikGruppen øgede aktiviteten kraftigt i 2012 til en omsætning på 100 mill kr og forventer i 2013 at fortsætte fremgangen.

TeknikGruppen har i 2012 deltaget i mange spændende projekter. Knud Knudsen i Ikast har netop afleveret 12.000 etage m2 til ATEA for NCC og er ligeledes i Aarhus ved at afslutte Triforks nye hovedkontor samt i gang med projekter på Isbjerget. Alfred Jensen og søn i Vejle har netop afsluttet TV Syd i Kolding. C. Erichsen og søn i Varde er blevet færdige med genopførelse af RC Plast for KPC, og er nu startet på Esbjerg Psykiatriske Afdeling for NCC, så 2013 forventes også at blive et spændende år.

TeknikGruppen har overtaget hosting af AmpLight fra ELTEL og vi har dermed udvidet kraftigt på området gadelysstyring, så TeknikGruppen i dag er ansvarlig for styring af over 2.000 gadeskabe hos over 20 kommuner samt alt hos Vejdirektoratet. TeknikGruppen har stor erfaring med gadelys og ud over den daglige service i hele Fredericia kommune, har vi også i 2012 monteret meget nyt gadebelysning.

TeknikGruppen er parat til at servicere vores kunder, og den bredde ejerkreds med både eksterne investorer og elselskaber, giver TeknikGruppen stor viden og erfaring at trække på. TeknikGruppen kombinerer den selvstændige lokale virksomhed, der har en stærk forankring i lokalområdet, med rationel drift af fælles funktioner og fremtidsrette udvikling på gruppeplan.

Med venlig hilsen

TeknikGruppen a/s

Peder Erichsen

Adm. Direktør​

Kontaktinformation​

Soldalen 2

DK-7100 Vejle

CVR: 33 76 57 70

Telefon:76 52 22 00

Døgnvagt og support​

Alfred Jensen & Søn A/S - Vejle

TeknikGruppen - Fredericia

Knud Knudsen A/S - Ikast

Bording El-service - Bording

Ølholm El A/S - Ølholm

Torsted El og Automatik - Horsens

Selskaber​

Alle datterselskaber råder over egne kompetencer, samt koncernes kompetencer.

» Alfred Jensen & Søn​ a/s

» Knud ​Knudsen a/s

» Ølhol​m El a/s​

» Torsted El og Automatik