Tyverisikring

I Danmark begås der årligt mere end 40.000 indbrud – og dette gælder kun indbrud i private hjem. Indbrud sker ofte når beboerne er på ferie eller hos familie og venner. Her vil indbrudstyve holde øje med boligen og hvem der går ind og ud, hvorefter de slår til, når de er sikre på at boligens ejere er væk i længere tid.

Vi gennemgår en grundig tyverisikring af hele din bolig, – eller i tilfælde af erhverv, jeres ejendomme – så alt er som det skal være. I mange tilfælde vil indbrudstyve give op og holde sig væk, hvis de støder på en solid tyvesikret ejendom, da der i disse tilfælde også er alarmer involveret.

Vi har mange års erfaring med tyvesikring af alt lige fra private boliger, til større virksomhedsadresser. Kig forbi og tag en snak med en af vores eksperter – så finder vi sammen den helt rigtige løsning.

Find den helt rigtige Tyverisikring i Horsens og omegn

Hvis du er bilist og bor i Horsens, Hedensted, eller i en af de omkringliggende byer, kan du nemt og hurtigt finde hende til vores butik i Tørring.

Du finder os på Banevej 7-9 i Ølholm, i bunden af Tørring. Hvis du har spørgsmål omkring vores tyverisikringer, kan du ringe på 75 80 54 55, eller sende en mail til olholm@olholm-el.dk.

ADRESSE:

​Ølholm El a/s

Adresse: Banevej 7-9, Ølholm

7160 Tørring

Tlf.: +45 75 80 54 55

Fax.: +45 75 80 54 06

E-Mail: olholm@olholm-el.dk

Kontaktinformation​

Soldalen 2

DK-7100 Vejle

CVR: 33 76 57 70

Telefon:76 52 22 00

Døgnvagt og support​

Alfred Jensen & Søn A/S - Vejle

TeknikGruppen - Fredericia

Knud Knudsen A/S - Ikast

Bording El-service - Bording

Ølholm El A/S - Ølholm

Torsted El og Automatik - Horsens

Selskaber​

Alle datterselskaber råder over egne kompetencer, samt koncernes kompetencer.

» Alfred Jensen & Søn​ a/s

» Knud ​Knudsen a/s

» Ølhol​m El a/s​

» Torsted El og Automatik